Volgers

maandag 15 april 2019

Gastdesigner bij Carlin's Kaartenparadijs

Hallo blogmaatjes !Omdat ik vorige maand won met mijn babykaartje bij Carlin's Kaartenparadijs, mag ik een keertje gastdesigner zijn. Dat is weer eens leuk om te doen !

Thema is :
Gebruik een vogel op je kaart en laat je inspireren door deze foto :

Ik dacht eerst de inspiratiefoto zelf te gebruiken, maar vond bij de Action net superleuke snij- en embossingmallen! Twee in één! Ik had dit nog nooit gekocht en was blij verrast met het resultaat! Dus ben ik hier mee aan de slag gegaan.

Carlin's Kaartenparadijs wordt gesponsord door Beccy's Place en daarom heb ik een digi van Beccy gebruikt. Ik had toevallig al de hele leuke vogelsset "feathered friends" in mijn collectie en daar komt dit grappige uiltje uit.

 
De geëmboste deeltjes op de kaart heb ik zelf een kleurtje gegeven gebaseerd op de inspiratiefoto. In het hartje van de uitgestanste bloemetjes heb ik een plakpareltje gezet.
 
En de binnenkant van de kaart :


En detail van het kaartje :

 
Groetjes, Gina

9 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Gina, leuk is deze stans, die heb ik bij ons nog niet gezien, de gaatjes stansen(4) zijn van Craft Emotions,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gina dankjewel voor deze mooie kaart en dat je gastdesigner wou zijn voor Carlin's Kaartenparadijs.
  Wat heb je de kaart prachtig gemaakt met de mooie snij-en embossingmal. Leuk om die dan in bijpassende kleurtjes in te kleuren. Jij bent de eerste gastdesigner die een digi van Beccy hiervoor gebruikt en dat is natuurlijk ook heel leuk.
  Een heel mooi geheel.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Gina!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk dat jij ook gast designer mocht zijn Gina! Je hebt een prachtige kaart gemaakt met het uiltje en je nieuwe mal! TOP!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je gastdesigner mag zijn!!
  Je hebt een superleuke kaart gemaakt!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je GD mag zijn, Gina. Je hebt een prachtige kaart met die lieve uil gemaakt. Leuke embossingfolder heb je gebruikt.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig kaartje is dit Gina! Mooie kleuren en ook de binnenkant zo leuk afgewerkt. De starburst kaart van gisteren is ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart. Heel leuk hoe je de mal hebt gebruikt!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gina, this is gorgeous. Love the layout.

  BeantwoordenVerwijderen