Volgers

zaterdag 15 juli 2017

XMAS in July - Dag 1

Hallo blogmaatjes !

Tja, één ding weet ik nu al zeker... Ik ga genoeg kerstkaartjes hebben op het eind van het jaar ! LOL !
Ik probeer trouw mee te doen bij 52 Weeks to Christmas door elke week een nieuw kerstkaartje te maken en vandaag begint bij Bugaboo de week met "Christmas in July". één week, elke dag! een kerstkaartje. Nu ja, we zullen wel zien hoe we het er van afbrengen...


Thema van Dag 1 - Make it Sparkle


Het label en het fotokader zijn dus dingen die je kant en klaar kan kopen, die ik ook heb, maar weeral niet in de juiste kleurtjes, of met de juiste tekst... Dus heb ik ze 'nagemaakt'.

Het fotokader uit glitter karton gesneden. De letters zijn ook weer uitgestanst (één maal in het fotokader, één maal uit wit cardstock) en met inlegtechniek opgevuld. Het negatief hiervan zal deze week ook nog wel ergens op een kaartje verschijnen vermoed ik... Zo leuk met die losse stanslettertjes !

Het labeltje uit dotjespapier gesneden. Randjes donkerder bijgekleurd, gaatje erin en koordje er door. Labeltje trouwens dubbel gemaakt en iets verschoven met 3D-tape weer op elkaar geplakt.

Plaatje met dotjesstans uitgesneden en ingekleurd met ProMarkers. De witte haren zijn ingekleurd met Wink of Stella. Pelsje aan de mutsrand met glitter stickles bewerkt. Bloemetjes in de zwemband zelf bijgetekend :) Zouden ze het zien bij Bugaboo?

Groetjes en fijn weekend ! Gina

7 opmerkingen:

 1. Erg leuke kaart met deze vrolijke kerstman, Gina. En het plaatje past natuurlijk super bij het thema van Christmas in july :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, vrolijke kaart met de kerstman in z'n zomertenue. Je waternimf is prachtig geworden, hele elegante kaart.
  lieve groetjes Angeliuqe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een leukerd deze kerstman op z'n bloemetjesband, leuk dat je die erbij getekend hebt Gina. Leuke kaart voor iemand die met de feestdagen op vakantie gaat en hij past perfect bij het thema van Christmas in July ;p
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fun and jolly Christmas card Gina...hugs.x
  [aNNie]

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, jouw kerstman op zijn zwemband zit er sprankelend bij Gina!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my goodness, so cute! Thanks for playing along in our CIJ challenge at Catch The Bug.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super cute...this does indeed sparkle and shine! Love your color combo too. Thank you for playing along with us at Catch the Bug's Christmas in July!

  BeantwoordenVerwijderen