Volgers

zaterdag 4 februari 2017

Jarig !

Hallo blogmaatjes !


Voor de verjaardag van mijn schoonzusje heb ik dit kaartje gemaakt;  Ooit..., heel lang geleden, heeft zij mij eens gezegd dat zij van de kleur 'geel' hield. vandaar :


De plaatjes zijn in 3D opgebouwd. Het kaartje op zich is standaardformaat voor een Belgische binnenlandse verzending, maar eens het kaartje af met de 3D-plaatjes... uiteraard te 'dik' (>5mm), LOL ! dus toch nog twee postzegeltjes op geplakt om zeker te zijn dat het ter bestemming aankomt.
 
Zij heeft het kaartje intussen ook ontvangen en was er heel blij mee! Ik dan ook ! Hihi !


Bedankt voor jullie trouwe bezoekjes !
Groetjes, Gina

9 opmerkingen:

 1. Een mooie en fleurige verjaardagkaart, Gina. Je schoonzusje zal er blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige verjaardagskaart voor je schoonzusje en heel erg mooi van kleur en model ...
  Groetjes, fijn weekend, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lenteachtige verjaardagskaart, mooi van kleur en model.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie verjaardagskaart Gina. Prachtige die warme gele kleuren dan krijg je echt zin het voorjaar en de zomer.
  Toevallig was ik gisterenavond ook met dit modelletje begonnen maar kwam niet echt goed uit met de afmetingen zodat hij ook goed in elkaar kan vouwen. Zou jij mij misschien de afmetingen willen sturen van de verschillende vlakken die je hebt. Scheelt mij misschien vanavond een hoop denk werk.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke ! Ik ben uiteraard heel laat met mijn reactie, was de ganse dag winkelen en heb net muffins zitten bakken - hihi ! Jij bent misschien al weer aan het meten gegaan... Ik heb de kaart natuurlijk niet meer om na te meten, maar was hier net een duplicaat aan het snijden om je de maten te kunnen doorgeven. Ik maak ze uit een A4 (heb 250gr papier). Dit snij ik in de lengte op 11,2 cm (max. maat voor in omslag). Vouw dubbel en één helftje nog eens dubbel. Van de overschot van mijn A4 snij ik nog een reep in de lengte van 9cm hoog. Dit kort ik in op 26,5cm. Ril op 10,3 en 17,8. Nu centreer je het middenstuk op de basiskaart. Je zal op zo'n 2cm van de middenstreep uitkomen. Hopelijk is het zo een beetje duidelijk? Veel succes! Groetjes, Gina

   Verwijderen
 5. kan me voorstellen dat je jarige schoonzus hier blij mee was!
  fijn weekend
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi dit verjaardagskaartje voor je schoonzusje Gina...
  leuk modelletje ook..
  Ik ben juist klaar met het 2e kaartje voor mijn jarige schoonzusjes morgen..en dat zijn mijn favorieten vintagekaartjes geworden...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk he, als dat soort dingen onthoudt. Dan weet je wat je moet gebruiken op een kaart!
  Heel mooi!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart, lekker fleurig en wat een leuk model. Je aapjes kinderkaart gaat zeker in de smaak vallen. En je valentijnskaart is prachtig geworden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen