Volgers

maandag 31 oktober 2016

Birthday on the beach

Hallo allemaal !

de titel klinkt raar, maar toen ik deze kaart aan het maken was, vond ik zelf dat ik ze ook nogal raar in elkaar aan het steken was. Hihi, kan je hebben hé...

Om te verklaren waarom ik eind oktober nog met een strandkaart afkom... Dit kaartje heb ik eigenlijk al begin september gemaakt als GDT bij Scrapbook Stamp Society. Het was toen nog ver in de 20°C en dus zeker nog het weer voor een strandkaartje. Alleen kreeg ik na inzending te horen dat het dus op 31 oktober zou gepubliceerd worden. Beetje raar dus de strandkaart met Halloween, maar de zwarte tak was misschien een voorbode... ?

Ik heb dus een kaartje maken met de drie "Beach Babes" van Sherry Baldi. Een pre-coloured print out. Dus niet mijn werk hoor, gewoon op het knopje "print" gedrukt - hihi!

Met een klein wit randje uitgeknipt en op een passende kleurrijke achtergrond gezet. Het achtergrondpapier vond ik mooi omwille van de grond/zandtinten.

Ik had nog een restje van een vaandeltje waarop ik al "To You" had gestempeld. Dus dacht ik er een "Happy Birthday To You" van te maken.

En toen begon de nogal vreemde afwerking misschien... bij het achtergrondkleuren vond ik zwart wel passen. Dus een bloementak in glitter zwart gestanst. Je kunt maar denken dat het zwart koraal is, maar dan met mooie bloemetjes in ! En dan nog wat schelpjes waarbij een parel in een oester als kadootje en een verborgen bericht in een fles niet mochten ontbreken voor de jarige.

Dit kaartje werd mijn inzending als GDT bij de Scrapbook Stamp Society, hun inspiratie blog Addicted to Stamps.

Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden ! Groetjes, Gina

4 opmerkingen:

 1. Het is een heerlijke warme strand kaart en de schelpen vind ik gaaf met zelfs nog een parel erin.
  Ik geniet van deze herfst, maar je kaart is prachtig.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart, Gina.Prachtig afgewerkt met de tak en de schelpen.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof kaartje, misschien niet meer echt voor deze herfst, hoewel, ergens is het wel zonnig strandweer...
  Fijne dag
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen